Kalbant apie seksą su jūsų partnere (-iu), dydis ne visada reiškia geriau. Sakoma, nesvarbu, kuo apdovanojo gamta, svarbu, kaip tai panaudojate. Neatsižvelgiant į duotybę, čia rasite geriausias sekso padėtis, kurias verta išbandyti nepriklausomai nuo varpos dydžio.

SEKSO PADĖTYS GILIAM ĮSISKVERBIMUI…

Sėlinantis drakonas

Jūsų partnerė (-is) ant visų keturių, keliai ant lovos krašto. Atsistokite už jos (jo), kojas laikykite klubo plotyje. Paprašykite partnerės (-io) suglausti kojas, tai padeda sustiprinti jūsų abiejų pojūčius. Kadangi jūsų rankos laisvos, galite glamonėti partnerės (-io) kūną jos (jo) mėgstamiausiu būdu.

Atbula (-as) kaubojė (-us)

Dar viena populiari padėtis gilesniam įsiskverbimui, leidžianti jūsų partnerei (-iui) perimti vadžias į savo rankas, tai – atbulos (-o) kaubojės (-aus) padėtis. Pradžiai atsigulkite ant lovos. Tada jūsų partnerė (-is) gali atsisėsti ant jūsų veidu į kojų pusę. Kai įsiskverbiate, paprašykite partnerės (-io) judėti aukštyn ir žemyn tokiu tempu, kuris jai (jam) malonus. Prilaikykite ją (jį) rankomis už juosmens, kol pasieksite abiem tinkantį tempą. Palinkdama (-as) į priekį partnerė (-is) gali keisti judesius – eksperimentuojant pirmyn ir atgal bei sukamaisiais judesiais galima keisti greitį ir įsiskverbimo gylį.

Lotosas

Tai atnaujinta misionieriaus padėties versija, kuri gali patikti jums abiem. Reikia tik šiek tiek patobulinti klasikinę padėtį, tačiau, kaip mes visi žinome, maži dalykai gali lemti didelius pokyčius. Pradėkite misionieriaus padėtyje, tuomet paprašykite savo partnerės (-io) sulenkti kojas nedideliu kampu ir atsiremti į jūsų klubus. Ši padėtis sutrumpina makštį ir išangę, bei abiem suteikia gilesnio įsiskverbimo pojūtį.

Norėdami dar labiau įkaitinti atmosferą, papildomai stimuliacijai galite naudoti sekso žaislus ir eksperimentuoti su įvairiais mūsų intymaus komforto geliais.

Gamtos apdovanotiems...

Didelė varpa kai kuriose situacijose gali būti per dosni gamtos dovana. Jei ką tik pradėjote susitikinėti ir ji (jis) jaučiasi šiek tiek suglumusi (-ęs), čia rasite keletą sekso padėčių, kurias verta išbandyti.

Vyšnia ant torto

Šią padėtį verta išbandyti, jei turite didelę varpą, nes įsiskverbimo kampas nėra gilus. Šios padėties privalumas tame, kad rankos lieka laisvos, todėl galite liesti ir glamonėti savo mylimosios (-jo) kūną. Atsigulkite ant nugaros – lovoje, ant jaukaus pledo ar kur jums labiausiai patinka. Tuomet jūsų partnerė (-is) gali atsigulti ant jūsų krūtinės nugara į jus, kad abiejų žvilgsniai būti nukreipti į lubas, kojos ištiestos. Priklausomai nuo ūgių skirtumų, jūsų partnerė (-is) galvą patogiai ir jaukiai gali padėti ant jūsų peties arba krūtinės, o laisvas rankas – kur jai (jam) patogiau.

Apžergtas balnas

Kita gudrybė, tai pasirinkti tokią padėtį, kuri leidžia jūsų partnerei (-ui) pačiai (-iam) keisti įsiskverbimo gylį. Atsisėskite ant kėdės arba lovos krašto, sulenkite kelius, pėdas atremkite į grindis. Jūsų partnerė (-is) atsistoja priešais jus. Po to, apžergia jus atsiremdama (-as) keliais.

Ši padėtis ne tik puiki, jei turite didelę varpą, bet ir labai intymi, nes galite apkabinti vienas kitą ir palaikyti akių kontaktą.

Šaukštelių seksas

Ši padėtis sumažina įsiskverbimo gylį ir puikiai tinka kai jaučiatės artimi – visi mėgsta šaukštelių padėtį, ar ne? Atsigulkite šonu už partnerės (-io), tarsi jūs esate didelis šaukštas, o ji (jis) – mažas šaukštelis. Vienas geriausių dalykų, kuriuos galite padaryti, jei turite didelę varpą, tai daug įžanginių glamonių, padedančių jūsų partnerei (-iui) atsipalaiduoti. Akto metu pasistenkite neskubėti ir naudokite intymaus komforto gelį. Daug gelio.

RB-M-00823