Nėra tokių prezervatyvų, kurie tiktų visiems. Visi mes skirtingi, skiriasi mūsų simpatijos ir antipatijos, todėl verta eksperimentuoti, kol atrasite prezervatyvus, kurie tinka jums abiem. Prezervatyvai su briaunelėmis, gumburėliais ar kitokia tekstūra, taip pat kaip glotnūs prezervatyvai, saugo nuo lytiniu keliu plintančių infekcijų ir nepageidaujamo nėštumo, tačiau jie dar ir stimuliuoja, o tai gali būti malonus ir smagus atradimas. Bandymai su įvairiais prezervatyvais, tarp kurių ir prezervatyvai su briaunelėmis, gumburėliais ar su abiem vienu metu, padės atrasti formą, abiem teikiančią didžiausią malonumą.

Kokie yra briaunuoti prezervatyvai?

Šių prezervatyvų paviršių juosia nedidelės iškilios briaunelės, kurios yra strategiškai išdėstytos taip, kad sustiprintų pojūčius. Naudojant prezervatyvus su briaunelėmis, jų vagotas paviršius padidina trintį ir abiejų partnerių pojūčiai tampa intensyvesni.

Kokie yra gumburėti prezervatyvai?

Prezervatyvai su iškiliais gumburėliais išorėje yra skirti sustiprinti malonios savijautos pojūčius tiksliai ten, kur norite.
Prezervatyvai „Durex Pleasure max“ ir „Durex Intense“ turi ir briauneles, ir gumburėlius, akto metu jie padidina trintį ir stimuliaciją.

Kodėl turėčiau naudoti neglotnius prezervatyvus?

Naudodami prezervatyvą abu galite atsipalaiduoti ir mėgautis akimirka, nes nereikia nerimauti dėl pasekmių. Neglotnūs prezervatyvai gali sustiprinti sekso teikiamą malonumą, kuris ne tik leis gerai jaustis, bet taip pat gali atnešti daugiau pasitikėjimo savimi lovoje – vertinkite juos kaip mažą slaptą pasimatymo ginklą.

Eksperimentai su įvairių rūšių prezervatyvais jūsų pasimatymams gali suteikti staigmenų ir daugiau pasitenkinimo, juk visi mėgsta išbandyti ką nors naujo, tiesa? Jei siekiate dar daugiau įvairovės, visus mūsų intymaus komforto ir stimuliuojamuosius gelius galite naudoti kartu su briaunuotais ir gumburėtais prezervatyvais.

RB-M-00823